Sunday, August 21, 2011

Kau ni memang !@#$%^

Assalamualaikum ~

Walaweh..  ini celcom broadband memang betul-betul menguji keimanan aku time bulan puasa ni. Punya la macam siput. Kalau siput sedut takpa jugak, boleh makan. Ni macam siput, ish !.. aku pun tak sampai hati nak sebut. Astaghfirullahalazim !


Kau jangan nak tunjuk bagus sangat heh. Kau ingat kalau kau takda aku boleh mati ke..? takdanya. pengsan maybelah. Mentang-mentang aku selalu bergantung hidup dengan kau kalau nak online, kau buat hal pulak. Aku bayar la. Bukan free !


Kau tengok la, nanti aku naik kampus nanti aku akan tamatkan riwayat kau yang memang macam siput ni.  Padan muka kau. Baru kau tau kuasa kat tangan aku time tu. Tu la EDGE memanjang.


Ke kau ada masalah dengan aku..?! aku selalu over GB limt..? RM 98 untuk 5GB mana cukup bhai. Kau cekek darah gila. Agak-agak la sikit. Masa aku kat kampus jarang kot aku guna kau, aku prefer guna wifi je. Selalu guna tak sampai pun 3GB tapi kau tetap cas RM98 juga. Ni aku kat rumah guna kau terlebih sikit kau dah bising.


Kau ni memang saja je la bagi pahala aku kurang bulan-bulan baik ni. Kalau ikutkan hati muda ni mau aku campak kau kat dinding. Tapi nasib baik aku waras lagi. Kau selamat kali ni bhai. Esok lusa kau tau la nasib kau nanti. Geramnya aku !!


p/s: entry marah cekum berukband. =..="



thank you sudi baca..:)

11 comments:

Akito Boron said...

rilex. pandao pakai pandai bayar. broadband tu ape la sgt..

mindaKhayaLan said...

tau xpe..begang betul ngn cik B ni..huh!!!!!

nabila wahab said...

@ Akito Boron : tak penah miss bayar bro.. don worry..

nabila wahab said...

@ mindaKhayaLan : hahaha.. sme beb..:D

Belalang Hijau said...

pernah juga buat entry mcm ni marah celcom...klu x silap 2 kali...

sabaq jela dgn celcom :-p

bella_bumbum said...

haha kesian berukband kene marah !

::Cik Pija:: said...

kita serupaaaaa.

adess, geram gak dgn berukbeng ni, mntang2 la kita dok bgntung harap kat dia, mcm ni dia balas? ish ish ish

nabila wahab said...

@ Belalang Hijau : yeke.. hehe.. mmg tgh bersaba nih.. heee ~

nabila wahab said...

@ bella_bumbum : hahha.. bior dier..

nabila wahab said...

@ ::Cik Pija:: : huhu.. berukband mmg sengal !.. hahah

hamzah ian said...

pakai la stimik.. hehe