Friday, August 5, 2011

Benda apa kat langit tu..?

Assalamualaikum ~

Salam Jumaat semua, hari ni aku nak share dengan korang pasal benda yang quite interesting pada aku. Bukan tips-tips ye. Tapi perihal benda pelik. Subuh tadi, macam biasa aku on facebook lepas sahur sementara nak tunggu waktu solat subuh. Then ada seorang kawan post something di facebook


Maybe ada yang dah tau pasal ni. Yang dah tau buat 'dang' je la heh.. Yang tak tau ni, ni la aku nak bagitau. Aku pun baru tau subuh tadi. So dengan penuh keterujaan aku pun try la tengok. Dan resultnya aku terkejut woh.. sama macam pasal entry yang lepas ni

Dan aku nampak benda ni kat langit

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aku tak tau apa benda tu, aku pun tak la take seryes benda ni, just pelik apa benda tu dan kenapa kat situ. Tapi tak tau la kalau google nak bergurau manja ke kan. Atau maybe benda edited by someone. Lokasi tempat ni kalau tak silap kat Switzerland. Cantik giler kot tempat tu. Kalau korang nak try tengok sendiri benda tu just ikut je arahan member aku tu. Kalau fikir ntah apa2, just ignore kan je benda ni ok.

Bye !

p/s aku sendiri tak tau apa maksud "dang", tapi maksudnya lebih kurang macam "buat-buat tak tahu" la.. hahah.. 


thank you sudi baca..:)

7 comments:

Fariza Othman said...

pernah tengok msg cm2.hahaa

sukasuki said...

baru nk tnya dang tu apa td. hehehe.
eii..seram pulak.apakah.

imnabila said...

@ Fariza Othman : mcm pelik tp merepek kan.. ehheh

imnabila said...

@ sukasuki : hahah.. xtau la dr mne dtg perkataan 'dang' tu.. pelik kan..

YUL said...

nak cube ah,hehe. macam menarik je, hurm, tp pelik pulak tengok objek tu, cemane tetibe leh muncul eh?

imnabila said...

@ YUL: tula.. apsal bende tu ad kt situ..

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/