Tuesday, June 14, 2011

Parti tonton Nora Elena..

Assalamualaikum ~

Untuk peminat siri Nora Elena, korang mesti nak tengok kan disebalik pembikinan drama Nora Elena ni. Sekarang, kat tonton.com.my ada Parti tonton Nora Elena. Korang boleh tengok 4 episod terakhir drama ni sekali dengan video bloopers Nora Elena- adegan2 yang dah di cut. Memang kelakar habis. Korang boleh tengok adegan romantik yang tak jadi. Aaron Aziz dan Siti Saleha tersasul-sasul. Aaron buat muka cute. hahaha.. Semua ada..


 kelakar habis time ni.. Aaron tak boleh nak bukak kunci.. haha

 Adegan urut tak jadi

 opsss.. kain terselak.. Siti Saleha pakai seluar pendek rasanya time ni..

 Aaron terlupa nak letak jari dia kat mulut Siti Saleha. Aaron cute time ni..

Muka Aaron tak bleh blah.. Kak Pah lambat masuk.. hahah

Yang takda ID untuk tonton.com.my, don't worry, korang still boleh tonton. Tapi only for 4 episod terakhir Nora Elena. Yang syoknya korang bleh tengok sekali adegan-adegan yang di cut. Memang kompem buat korang rewind and forward nanti. Selain tu korang boleh chat on twitter dengan peminat-peminat yang lain. Syokkan..


Bila dah tengok episod terkini Nora Elena dan video bloopers yang memang sempoi tu, don't forget leave your comment kat ruangan comment.



Okess korang.. tengok kat sini tau Parti tonton Nora Elena . Enjoyysss

6 comments:

fyna said...

yg laen da lame tgk.
fyna br nk lyn....
;)




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

SYAFIQAHSALEH said...

haha..sweet je tak jadi pun :D

imnabila said...

@ fyna : layan tau fyna.. seryes best !

imnabila said...

@SYAFIQAHSALEH : kan.. suke tgk aaron.. :D

...Minah BluR... said...

dah lame tak follow noraelena sbb busy.. sob3x

imnabila said...

@...Minah BluR... : xp.. bleh follow kat tonton.. :)