Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Assalamualaikum ~


 Segmen Bro Ben kembali. So apalagi jom join reramai..
Untuk maklumat lanjut & nak join segmen ni, klik banner yee.. :)

Senarai belog yang saya suka

*
*
*

Semua info best-best.. Blog bagi mereka yang serius.. Serius beb !!

Blog sempoi. Entry pasal lelaki perempuan yang boleh buat kita berfikir jauh. 

Suka baca cerita pasal life blogger cantek ni. Life sebagai medic student.. 

Blog dia best, lagi-lagi part menternak lemak. 

Blog ini banyak tips dan cerita best.

23 comments:

Miss Ran said...

Sumer pemes!

kalau ley buangla verify word ni

Sunah Sakura said...

singgah jenguk jugak~ ;)

Zallyna said...

singgah petang.....
nice belog...

mizzkechique said...

blog tu semua best kan...

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ said...

wuwu, saye takdo:(

emmajean said...

x de blog saya pun!!! huhuhu sedih nyer... hahahahah

anyway singgah melawat jap kat sini
Rajin2lah comment my entry k???

http://emmaeema.blogspot.com

fyna said...

ngehh....
lebih kurang je kite nih..
heheheh...

Salwani Zolkpli said...

hye..singgah sini :)

Kathy Tuah said...

jejalan kat sini ^^,

imnabila said...

@ Miss Ran : heheh.. baeekkk...

imnabila said...

@nazirulhazwan~ : eh xd ke..? Ala bro ben nak 5 jerk.. klu 6 msti awk ada..

imnabila said...

@emmajean: insyallah akan rjen di komen.. heheh :)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

tia @ Ini Kisah Tia said...

huish . semua pemesh ..

...Minah BluR... said...

terjah smbl follow!
semua blog2 tuh MB suke tapi tak cukup nak ltak dalam segmen hua3x

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini pulak..
nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

emmajean said...

hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

http://emmaeema.blogspot.com/

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

imnabila said...

:) tq singgah semua.. :)

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

mehh le singgah :)