Saturday, June 25, 2011

Muka terkejut Jepp dan Shuib Sepah apabila diumumkan juara.

Assalamualaikum ~

Mungkin mereka (sepah) sendiri tidak menyangka yang merekalah bakal dinobatkan sebagai juara Maharaja Lawak 2011. Dapat di lihat mereka sangat terkejut dengan keputusan sebagai Juara.



Cuba try tengok video ni di minit yang ke 2.14-2.16, dapat lihat terkejutnya mereka apabila dinobatkan sebagai juara. Yang pastinya mereka dilihat sangat bersyukur. Syahdu kot tengok Jepp dan Shuib nangis..Mesti dalam hati Shuib 'alhamdulillahh.. rezeki anakkkk..'

focus pada Jepp pada minit 2.14-2.16.. cute kot..

Lagi satu, gembira punya pasal, sampaikan aku touching beb bila tengok Siti Sarah menangis gembira. haha..

p/s : Aku suka gila kot dengan reaksi dan cara Jepp Sepah bila Sepah diumumkan sebagai Juara. Sangat bersederhana. 


omg !! cairrr....

14 comments:

ainzoo said...

Mmg berbangga dengan Sepah. Sejak dr Raja Lawak lagi diaorang segar dengan idea baru & kreatif.
Saya paling touching masa Jep sujud syukur. Alhamdulillah. Harap diorang terus humble & ingat asal usul.

Namee Roslan said...

haha..kelakar gila muka dia!!! :D

imnabila said...

@ ainzoo : touching jgak time tu.. hrpan semua org jugak supaya diorg trus humble & ingat asal usul.. :)

imnabila said...

@ Namee Roslan : hahah.. klaka kn.. :D

Tea said...

jep la paling tea suke dlm Sepah tu. :D dia paling cool okeh. :D

imnabila said...

@ Tea : kte pun pling ske jep jugak.. mmg sgt cool.. i loike..

Bella Bell said...

jep sepah!!!!! jatuh cinta tiba2 dengan jep ni.. serius dia sangat cute... huhuu :)



^^

ibu qaleesya said...

setuju.. paut la diorang menang.. haha muka lucu semua

imnabila said...

@Bella Bell: hahha.. jom jatuh cinta sesama..

imnabila said...

@ibu qaleesya : kan.. diorg sgt best..

azalia hjsalleh said...

x lme lg ramai le org na masuk minang si jep nie.
hahahahaaaaaaaaaaa

imnabila said...

@ azalia hjsalleh : hahah... tau xp.. sy ingtkan sy one and only yg minat kt dier.. hhaha.. ramai rupanya...

Eera Shera said...

mlm tu rasa jep sgt hensem..omg..omg..haha

imnabila said...

@Eera Shera : omg !! omg !! jep.. jep.. haaa.. semputt ~~ hahah