Thursday, June 2, 2011

Nak Lelaki macam Seth Tan.. bolehh ??

Assalamualaikum ~

Siapa tengok Nora Elena tadi..?
tengok jugak..?
hah..? tak tengok..?

Bagi yang tengok tu, korang suka tak lelaki macam Seth Tan tu..? Sooo giler romantik.. heee ~ Aku yang menonton ni je pun macam di awang-awangan, belum lagi aku yang kat tempat Nora Elena tu.. Kompem dah melayang-layang dah... hahah.. * berangan jap *

Wujud lagi ke lelaki macam tu..? 1 dalam 1000 kot.. Selalunya lelaki macam tu hanya wujud dalam watak sesebuah drama atau filem semata. Reality nya takda pon lelaki macam tu.. yeke.? urmmm.

tq gOOgle

Hakikatnya kebanyakan lelaki ego dalam setiap hal. Termasuklah hal cinta. So pada mereka, jika menunjukkan sifat yang so romantik akan membuatkan martabat kelelakian mereka down. Malu dengan kawan-kawan lain. Takut di label mat jiwang..Urmm.. yeke..? heheh.. maybe tak semua lelaki macam tu. Tapi itulahh.. 1 dalam 1000....

Tapi ada juga lelaki yang romantik masa bercinta je, tapi bila dah kahwin takda la pulak sifat romantik tu. Dan sebaliknya ada juga masa bercinta tak romantik langsung, tapi bila dah kahwin,, romantik !!. hakhakhak..

Bukan susah sangat pun nak bersifat romantik sebenarnya. Kadang-kadang dengan ayat je dah cukup romantik dah. Kalau ayat je dah cukup buat kaum perempuan di awang-awangan, apalagi dengan tindakan. Bagi bunga..? candle light dinner..? or maybe some surprises ..? heheh.. waaahhh.. romantik kott gituuu.. *ok! berangan lagi*

tq gOOgle

Perempuan memang suka dengan lelaki yang romantik. maybe tak semua la.. tapi kebanyakkannya yess.. suka !! hahah.. including me.. ngeeee~  * blushing* ..

Ok lelaki! be romantic ok.. kompem awek, tunang, isteri korang suka... Korang boleh tengok senyuman sampai ke telinga kaum wanita yang korang sayang tu, bila korang romantik.. hehehhe.. 

Ok !. fullstopp.. Cukup la merepek ni.. hehhe. just terbawa-bawa ke'romantik'an Seth Tan tu.. So lucky if i had someone like him..  urrmmm.. *ok! berangan lagi* Korang yang tak tengok Nora Elena tu, cetry tengok.. syok woooo ~ hahhaha..

tq gOOgle

byeee !!

p/s: jom girls ! cari lelaki yang romantik ~ kuang3x..

5 comments:

diyana said...

org mcm seth tan 2 umpama sjuta dlm 1..wwaaaa..~ beznye lau dpt llki cm2 hu3 XD

imnabila said...

kan..kan..kan.. hehhe.. romantik !!

Nur Azila Romli said...

mmg susah la nk dapat laki romantik cm tu.... kalau sapa dapat bertuah la badan...

imnabila said...

@Nur Azila Romli : tula.. nk jugak rse bertuah tu.... hehhe

aLieF si Muncung ManiS said...

wujud je laki mcm tu..saya pun romantik juga..haha.gurau je..