Wednesday, March 9, 2011

senamrobik. ! penat wooo !

hadoi.. malam ni last training untuk senamrobik ni.. sebab esok ada test senamrobik ni kat dataran bintang USM ko tau.. giler malu aku nanti.. harap2 tak ramai penonton.. maluuu !

hahahah.. dulu menggatal sangat nak masuk senamrobik ni.. siap pujuk2 staf KO-K lagi sebab nak sangat masuk senamrobik.. bila dah dapat.. hamikkk ~ before ni cuma fikir senamrobik easy to get mark.. konon nya la.. alih2 tough jugak beb.. siap kena buat assignment lagi... urmmm.. and yang paling aku confident time tu ialah ingatkan senamrobik ni just simple2 step movement je.. alaaa ~ setakat angkat2 bahu, pstu tangan, aku pun boleh.. alamakkk ~ aku di tipu di situ.. sakit2 beb badan aku sejak 2 menjak masuk senamrobik ni.. hahahha..

maybe tu semua pada aku je kot.. mereka2 yang dah biasa bersukan itu relax jer..  aku je ni haa yang menggelabah lebih.. hahah.. aku ni antara manusia paling malas sekali nak buat aktiviti keluarkan peluh ni tau.. (tengok badan la.. kan gemoks..) kuikuikui.. last join sukan2 ni masa form 3 kalau tak silap..lama betul tu. kalau jungle tracking ke, camping ke, picnic ke.. aku suka la.. cuma tak suka benda2 yang menyakitkan badan ni.. (sgt mengada).. berapa banyak aku dah guna SALONPAS sejak2 join senamrobik ni.. nak harapkan roommate urut2, memang melopong je la aku.. ahhahah...


so lepas habis test esok, hope semuanya settle.. lepas seksa aku.. and lepas ni pilih subjek KO-K yang best2 sikit.. gamelan ke, teater ke.. syok la jugak.. takmo sukan2.. hahhaha..

ok ! ni semua pendapat aku jer..ape2 benda yang susah tapi kalau korang enjoy buat, enjoy la jadinya.. jangan paksa2kan diri..tapi bila fikir2 balik MANA ADA BENDA SENANG DALAM DUNIA kan..

heee ~ 
majukan senamrobik untuk USM.. hahahha.. 
PEACE

3 comments:

hamzah ian said...

poco poco la best.. hehe

imnabila said...

haaaa ~ tu best.. heheh

Umie a'iesya said...

hye imnabila...
nice blog lah!!