Saturday, March 5, 2011

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI !


Bercerita pasal blog BEN ASHAARI ni, teringat masa first2 berblogging dulu, sumpah aku tak kenal.. siapakah BEN ASHAARI ni.. ada satu time tu, aku tengok ramai giler blogger join satu segmen yang dianjurkan oleh beliau. Disebab perasaan ingin tahu sangat tebal ye time tu.. aku pun jenguk la blog beliau. singgah je blog beliau, lagi la aku tertanya-tanya.. siapa dia ni..? artis ke..? ramai betol viewer dia.. urrmmm ~

first time singgah, aku tak terus jadi follower & join segmen2 beliau.. tengok2 dulu..tapi lama2 makin ramai plak yang follow & join segmen2 beliau.. hisshh.. tak bleh jadi ni.. kena follow gak ni.. last2 follow juga.. yeahhh !! akhirnya.. so try2 segmen beliau.. malu kot mase first time nak try.. yelaaa sape la aku beb.. dah la follower aku sekangkang kera jer.. boleh ke join segmen beliau.. aku tengok yang join semua blog masing2 punyalah beratus beriban follower..hisshhh.. segan sungguh ambe time tu.. tapi arghhhh..!! tebalkan muka & hati je time tu.. so aku join..

lepas dah join first segmen tu, tertunggu2 beb beliau update blog time tu.. tertunggu2 beliau letak list2 bloggers yang join segmen beliau. yang paling penting tertunggu2 beliau letak url blog aku dalam list tu.. hehehhe.. tunggu punya tunggu.. beliau letak jugak url blog aku kat entry beliau.. yess !! yes !!.. walaupun memang tenggelam la url blog aku tu.. mau tak nyer.. beratus kot url blog bloggers yang beliau update untuk satu segmen tu.. tapi tak pe.. aku memang dah happy betol.. heee ~ excited beb..

sejak tu, memang tak pernah miss la join segmen beliau.. on je blog tengok dulu beliau ada segmen baru tak..kalau sempat, memang confirm join.. kalau tak join rasa macam tak best je.. sejak join segmen2 beliau, banyak jugak benefit yang aku dapat.. selain dari info & tips beliau yang memang menbantu, segmen2 beliau jugak telah meningkatkan viewer blog aku.. takda la banyak.. tapi ok la kan dari tak da.. bukan aku je.. aku rase semua yang pernah join mesti rasa apa yang aku rasa.. 

so kat sini nak cakap sikit la.. terima kasih banyak2 ye abg BEN ASHAARI.. :) :)



* ni dah macam luahan hati la pulak.. urmmm ~

8 comments:

Hafeezan said...

menarik citer ni. good luck

al_hakim said...

gut luck!

Mama Kembar 3 said...

singgah dari blog ben laa ni :-)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
dtg dr blog abg ben;D.

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog EN.BA =)

~masithah hanis~ said...

datang BW dari blog BA

pRiNCe said...

"nice entry... :)
jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

prince datang dari blog bro ben..:)

Cik Ezy said...

gud luck!