Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


Yeahh ! aktiviti sihat di hujung minggu..
jom layan segmen baru abg Ben ni..


Soalan2 yang perlu di jawab oleh blogger perempuan

S: Dalam memberi pendapat dalam entri, apakah blogger lelaki benar-benar ikhlas.?
J: Kebanyakkannya memang ikhlas kot.. takda nak kalis2.. straight to the point terus..

S: Blogger lelaki malu nak letak gambar ? kenapa ?
J: Mungkin sebab mereka ni tak nak terlalu meng'expose' kan diri kot.. privacy katanya...

S: Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? secara umum ..
J: Kalau perasan la kan, kebanyakkannya berblog sebab nak share info kat orang ramai.. tak pun share mengenai hal2 photography.. compare dengan perempuan yang lebih kepada luahan perasaan..

S: Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? kenapa ?
J: uishhh ~ ye ke..? kalau yang hensem, ramai la kot.. wakakakkak..

S: Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari..
J: Ofcos la blog Ben Ashaari & Zack Zukhairi Realiti Konspirasi tu.. best !

S: Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ?
J: Urmmm... saya nak letak pasal hal2 photography laa.. pastu blog mesti ada kaler hijau jugak..

jom join ! 
tutup tengah malam ni .. 
cepat !
nak join gak klik SINI

5 comments:

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndpt org.
best2...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

ahah..lelaki takyah expose pun da feymes..

betul ke?

ahah..

singgah dari blog BEN ASHAARI>.

zidEL zhafiz said...

btol2..privacy...no komen...
ceh bajet artis plak..
ahahaha
salam ziarah dari segmen panas

NiSha said...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...entah2 bukan sbb privacy.. kot takut kantoi ngan awek ker.. yg sama2 berblog.. sbb org lelaki ni sukar diramal..

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<