Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN : TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA

Assalamualaikum ~

Terima kasih tuan punya segmen kerana sudi menjemput.. heee..

Jom join reramai.. more info klik banner..

Makanan-makanan yang buat saya terliuq meleleh time buka puasa

  • Cendol Pulut <----- paling kronik -..-
  • ABC Rock
  • Ayam Golek.
  • McD
  • Ice cream@yogurt@sekutunya
  • Donat Big Apple@Jco
  • Dadih
  • Ais ketul <----paling tak leh blah.

Tula antara senarainya. Tapi kalau diikutkan nafsu, tengok makanan ape pon memang dah terliuq sebenarnya.. heheh.. Bukan setakat tengok, just bau je dah boleh terliuq.. macam bau nescafe ke kan.. hehe. 

p/s: nasib baik awak tak buat segmen ni time bulan puasa.. heheh..

7 comments:

Athira Husna said...

hehehe,,sy suke giler cendol pulut! tq awk sudi join!

imnabila said...

heheh.. segmen best.. rugi klu x join.. :)

Cik Ezy said...

fuuuhhh ayam golek..

Miss Y and Her World said...

wah memang ramai yang join segmen ni ek. dan dah berjejeh-jejeh air liuq sebab terliuq tengok makanan yang disenaraikan. nasib baik tak puasa hari ni. kalau tak memang laku lah pakcik-pakcik pasar malam meniaga harini.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

imnabila said...

@Cik Ezy : bestkan.. nyum2

imnabila said...

@Miss Y and Her World : heheh.. kalau time puasa ni memang kes naya ni..

miezah said...

meleleh habis lar ..
sggah dri group3 segmen yg sama ..

~selamat berbuka~