Wednesday, July 20, 2011

Kebetulan atau dirancang..?

Assalamualaikum ~

Maybe isu ni dah lama, tapi aku baru je tau (biasalah slow). Tadi bukak Facebook, then ada seorang kawan ni menyuruh kawan-kawan yang lain mencuba sesuatu yang pada aku quite interesting la. Arahan nya seperti ini..


So aku dengan pantas dan penuh terujanya cubalah buat apa yang disuruh. Just nak tau la apa yang orang lain nampak.

Then, resultnya adalah seperti berikut :

Huhuhu.. Aku agak terkejut jugak dengan resultnya. Kemungkinan hanya kebetulan. Tapi tak tau la kan. Hanya Allah sahaja yang mengetahui segalanya.

p/s: Seram juge bila melihat benda-benda macam ni.. huhu

thank you sudi baca..:)

2 comments:

FaiE said...

astaghfirullah !
tergamam kejap ,

imnabila said...

@FaiE: terkejutkan.. sy pon..