Friday, July 22, 2011

Round The 'Blog' World

Assalamualaikum ~

Hari ni mood rasa macam nak blogwalking je.. Jalan-jalan cari blog yang best kebaboomm ! Tengok-tengok tips, jenguk-jenguk tutorial, info-info terkini.. terlama pun takpa janji best dan buat aku berfikir dan terfikir. Actually aku pun suka baca life story orang.. haha.. Dah nama pun kepoh kan. Semua benda rasa nak tau. ekeke..

Jalan-jalan dan terus jalan sambil menyinggah. Lari sekejap dari blog yang memang aku dah selalu jenguk. Sesekali tukar angin ok jugak. Kita try jenguk blog yang kita jarang or tak pernah singgah. Join contest ke GA ke.. Tak rugi apa pun. Untung lagi ada. Kalau menang la.. heheh..Kalau selalu jalan-jalan macam ni, manalah tau ada blog yang aku tersangkut, then tiap hari aku jenguk. lagi-lagilah sekarang ni mengadap laptop je 24/7.

Bila dah banyak sangat free time ni tetiba rasa macam teringin buat assignment (kerja sekolah).. errkkk...? -..-"..  Hek eleh kau ni.. time ada assignment ko tolak tepi. Buat last minit.. haha.. biasa la tu, adat manusia, benda yang tiada dicari. benda yang ada depan mata tak nampak. huhu..

Okes la peeps.. nak round the blog world lagi ni. hahahha.. jom ramai-ramai blogwalking... yyeeehhhaaaaaa !




Bye !




thank you sudi baca..:)

14 comments:

kemey said...

thanks jalan2 d penconteng ruang^^

serikandi cinta said...

blogwalking kat blog kite salu okeyhhh..hehe..i follow u..hee~;)

JuWita said...

salam..perkenalan..thnks 4 coming my blog! hehe.....

~~lOla_laLa said...

singgah sini n follow blog awk :)
salam perkenalan

aimie amalina said...

jommmmmm! bejalan2..hehehe

Mizfantagiro said...

jenjalan n follow =)

cik LOLA said...

cik LOLA singgah sini..
nice blog...:P

singgah la sini
http://kasuttinggiakuh.blogspot.com

ztie said...

mmg betol pun! kalau dh takde assignment, time2 bosan cmnilah teringin nak assignment kan. haha.. jomlah singgah blog saya jugak

ztieshr.blogspot.com

imnabila said...

@kemey : tq juga round kt sini.. :)

imnabila said...

@serikandi cinta : insyallah awk.. tq sgt2.. :)

imnabila said...

@JuWita : slm perkenalan jugee.. :)

imnabila said...

@~~lOla_laLa : tq lola..:)

imnabila said...

@ ztie : heheh.. kan.. time assigmnt byk, mls la plak.. :)

Meyna Elma said...

blogjogging here! nice entry.. leyh loh nak singgah sini lg, hehe :)