Saturday, May 28, 2011

Yes..!! akhirnya novel Kasih Yang Suci ada dalam tangan..

Assalamualaikum ~

Aku pernah story kat korang pasal usaha aku mencari novel Kasih Yang Suci ni.
Selepas sudah berminggu-minggu mencari, 
Pabila semua book store dah aku selongkar. 

Akhirnya !!!

Akhirnya dapat jugakk !!!
Yeayyyy !!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hakhakhak..

Perghhh !! ni pun yang last punya tau..
Tinggal satu je..
Aku beli kat Badan Cemerlang Angsana JB.
Masuk je Badan Cemerlang tu punya la ramai manusia kat bahagian novel tu.
Dan aku confirm mesti ada antara mereka tu tengah mencari novel Kasih Yang Suci juga.

Usha punya usha..
Yessss.. !! ada.. terpelusuk kat tepi novel-novel lain yang bertimbun tu.
Tinggal satu je..
Aku terus la grab je novel tu tanpa memikirkan perasaan orang lain..
muahahahaha... 

Bila keluar je book store, senyum jee aku..
Rasa macam berjaya giler la..
hakhakhak..
Rasa macam nak bagitau semua orang kat situ, aku ada novel ni..
ekekek  *sigh*-..-"
Ntah hape-hape

Ok la uolsss.. 
Nak layan novel Kasih Yang Suci ni.
hehehhe..
byee !!

4 comments:

Cik Ezy said...

sgt jelesssssssss~
nk jgk! nk jgk!
haha
kat ganu ni mggu dpn baru ade..
wuu~
sempat ke tak nk beli ni

Nour Akmal said...

best ke novel ni..?
dh lama dh tinggalkan dunia novel ni..huhuhu

msredcheesecake said...

Cik imnabila,
Usaha tangga kejayaan...perasaan bila da dapat buku dicari, mesti sgt seronok...hheee

yad'z said...

sy cari kat kedai dah habis.. huhu