Thursday, May 5, 2011

Lagi Shopping Mall baru kat JB

Assalamualaikum ~

Hari ni dengan rasminya dah 3 hari aku terbongkang kat rumah. Sumpah bosan oii. Macam ni ke rasanya jadi suri rumah sepenuh tangga..?? uisshh. Nasib baik aku tak pernah menanamkan azam nak jadi suri rumah nih. Kalau tak memang makan diri la.

Tu pun nasib baik semalam my bestie AZRA off, so rongeng2 la sekejap. Teman di shopping ofcos. Aku yang pokai lagi kering ni, cuci mata je. Macam biasa, bila tengah kesengkekan ni macam-macam benda berkenan nak beli. Tapi bila time duit mencurah2, semua tak berkenan pulak. pelik !!. Tahan je nafsu semalam. huhuhu.

Baru tinggalkan 3 bulan, Johor Bahru ni dah macam berubah sikit. Macam lama sangat la pulak kan aku tinggalkan. Padahal 3 bulan je pun. Kalau 3 tahun memang lagi banyak kot perubahan.

Semalam Azra ada bawak aku ke satu shopping mall baru kat JB. KSL City Mall. Baru tak baru sangat la. hee.. Aku je ketinggalan sikit. Dekat je dengan Holiday Plaza. Huuu ~ makin bertambah shopping mall. Tempatnya ok la. Lebih kurang macam City Square JB. Macam biasa, warga Cina lebih ramai lepak kat situ. Aku pun tak habis round satu shopping mall tu. Bukan sebab shopping mall tu besar sangat ke apa, tapi kemalasan dan kepenatan. heeee ~


movie center. blom try lagi tengok movie kat sini. lain kali insyallah

dekat kot dengan Holiday Plaza



Kredit to MR GOOGLE.. Gambar-gambar kat atas ni bukan aku yang shot pun. hehehe. Kalau korang orang JB, try la usha tempat ni. not bad la.Tapi jangan nak expect more dia shopping mall ala-ala Pavilion KL ke Berjaya Times Square ke Gurney Plaza Penang ke kan. Tapi seryes ok. :)

2 comments:

alia zarfullah said...

Lama tak pergi Johor!
Last 5years ago. lama kan?

imnabila said...

@alia zarfullah: lme sgt kot.. rajen2 singgah la johor.:)