Wednesday, May 4, 2011

Home Sweet Home

Assalamualaikum ~

Finally, Alhamdulillah. Aku dah ada kat rumah. Selama beberapa bulan before ni aku berhempas pulas dengan assignment, exam dan sebagainya, sekarang ni dah boleh hidup dengan tenang tanpa gangguan tarikh-tarikh submitting yang mengjengkelkan.. ehheh. Tapi tu semua untuk sementara waktu la.

Buat masa ni aku duduk rumah, jadi bibik yang tak bertauliah. Buat la apa2 yang patut supaya mak bapak aku tak nampak sangat aku ni macam duduk saje membesarkan bontot. heheh. Dalam usaha nak cari feel untuk kerja part time. Konon konon biarlah masa cuti selama 4 bulan ni di isi dengan benda-benda yang berfaedah. Tapi serious malas nak buat part time, dalam masa yang sama malas juga nak duduk rumah macam tu je. Seumur hidup aku tak pernah buat kerja part time. Punya la macam manusia duduk kat dalam GUA aku ni. huhuhu. sigh*

Btw, semalam ada la berchatting sekejap dengan best friend zaman sekolah aku Yatt. Dia kahwin masa aku cuti sem lepas 4.12.1010. And now dia ada good news. She's pregnant !! hehe, Aku plak yang excited. Macam pelik je rasa. Bukan pelik apa la, yelah kitorang membesar bersama, pergi sekolah sama-sama, lepak sama-sama, ngorat balak sesama *tipu*  tapi sekarang dia dah melangkah ke satu tahap yang aku ni belum tentu sampai ke tahap tu. Jauh dia dah tinggalkan aku. Dia dah ada husband, takkan nak lepak sesama lagi kot kan,  macam tak senohoh plak nanti. Neway aku happy tengok dia happy. heeee ~ pasni jadi makcik dah..eh takmo makcik.. auntie .. AUNTIE BELL. hehe

Yatt & Azra

So cuti sem ni, aktiviti lepak melepak ni hanya di lakukan bersama best friend yang still single mingle.. Azra.. hehe.. tu pun kalau dia tak busy memanjang la ..

me with cik azra comey..

2 comments:

Cik Ezy said...

bile mmbr dh kawen, mmg ssh r nk lepak2 cam zmn die bujang..
huhuu..

best pe keje part time..
jom la keje!
dpt duit.. haha

imnabila said...

tu la kan. makin lama makin kurang member yang rongeng bsama.

tgk la kalau awok rajennnn ~ heee..