Sunday, April 24, 2011

Tinggal hostel sorang-sorang?? takmo..

Assalamualaikum ~

Semakin hari semakin lengang je Desa Bakti Permai ni. Sorang-sorang balik ke kampung halaman tanda cuti sem dah nak bermula. Aku je masih terpacak kat sini. Nak kata ada paper lagi, dah habis dah. Nak kata sayang sangat nak tinggalkan USM ni, tak la pulak. Tapi aku masih disini, menunggu dan terus menunggu.

Eceh.. actually, aku tunggu family dari Johor datang menjemput.haha. Aku tak suruh heh. Diorang yang nak datang. Alang-alang dari Selatan ke utara kan.. so ada la proses singgah menyinggah. Plan nak pergi Langkawi.. yeayy ! holiday.. hakhakhak.

Disebabkan adik-beradik yang lain pun ada exam, so kenalah tunggu masing-masing settle kan exam. Tu yang kena tunggu sampai 28 hb 4 ni. Jangan tinggal aku sorang je kat Desa Bakti ni nanti sudah la.haha.. secara officialnya, last paper untuk sem ni 7 hb 5, so confirm ramai yang tak balik lagi kott. hehehe.. Sekurang-kurangnya takda la seram sangat kena tinggal sorang-sorang sebab tau ada lagi student yang tak balik lagi.

So far belum pernah lagi aku duduk asrama/hostel sorang-sorang. Seram jugak kot kalau Desa Bakti ni sunyi. Takmo.. Aku selalu terfikir-fikir takut jadi macam dalam movie The Exorcism of Emily Rose. Kan ada scene dia kat asrama sorang-sorang tu.. UWAAAA..takmo gitu.

Huh ! jangan fikir bukan-bukan. Everything will be fine. Insyallah.. :)

3 comments:

Azeghah Azis said...

kesian nye....ala, susah sgt u ikot la kawan yang dok dekat2 2 balik kejap..

berjalan! wah best
lagkawi adalah tempat yang terbaik kat utara..

best!best!best!

saiful bakhtiar said...

jangan pandang belakang.ada antu...kepochi tu ape lak

BFOU said...

salam. awk tkde fb ke? sy nk tny lnjut tntg intrbiu usm ni. huhu,