Wednesday, February 16, 2011

pisang kembar siam

selalunya bila balik kelas, ktorang memang suka singgah kedai buah-buahan kat cafe bakti permai ni.. lepas tu macam biasa, aku kalau tak buah jambu batu tu, buah nenas je la selalu beli.. hahah.. tapi hari tu, member aku ni ada nampak buah pisang yang ala2 kembar siam gitu.. melekat 2.. member aku ni kata benda ni biasa2 je.. tapi disebabkan aku ni first time nampak, so agak ke'jakun'an la ckit.. hahah..




ada fakta yang agak mengarut dari member aku ni, if makan benda2 kembar macam ni, peluang dapat anak kembar ada... hahahhaha..dari mana ntah dia tahu benda ni.. "kata orang tua2" katanya.. aku pun tak tau betul ke tak, sebab tak pernah dengar.. tapi macam tak logik jeeeeeee..

3 comments:

saya YANA said...

kalau la betul kata 'orang tua' cm gitu... Yana pon nk makan .. ahhaha..

Cik Ezy said...

best kalo dpt ank kembar.. skali beranak dpt dua..
xpon tiga..
hehee

DeQdEq said...

hahahah...deqdeq pun penah dgq pasal ni...klu nk anak kembaq...makan pisang kembaq ni...