Thursday, September 29, 2011

Bukan selalu berbaju kurung

Assalamualaikum ~


Hye korang ! Masa mula-mula masuk USM dulu, aku ada standby banyak gile baju kurung, konon-konon stock nak pergi kelas la. Last-last baju kurung tu aku pakai masa orientasi je. Pergi kelas memang jarang-jarang sekali aku nak sarung baju kurung. Lagi pun kat sini tak diwajibkan berbaju kurung, so aku lagi selesa berseluar jeans berbaju kemeja/t-shirt sahaja. Senang.. tak payah nak iron-iron.


Tapi aku suka tengok student-student lain berbaju kurung. Nampak manis je. Tap bila aku berbaju kurung nampak macam kelakar la pulak. Apsal tak sesuweet mereka. -..-" . Watever la.. yang penting selesa pakai baju kurung.







thank you sudi baca.. Have a nice day ! :)

4 comments:

aimie amalina said...

weeeeeeeee
bes2!
mimi pon sukeeeee baju kurung jugak

n a b i l a w a h a b said...

@ aimie amalina : heeee..:)

Azeghah Azis said...

U pakai ape pun sweet la dear..^-^

n a b i l a w a h a b said...

@ Azeghah Azis : xde nye u.. bese2 je..