Tuesday, September 6, 2011

Tarikh kemasukan duit PTPTN untuk sesi 2011/2012

Assalamualaikum ~

Hye korang ! Kepada student yang ada membuat pinjaman PTPTN, korang dah boleh semak tarikh kemasukan duit PTPTN sesi 2011/2012 ke akaun korang mengikut universiti. Aku tau maklumat ni pun dari blogger Pak Pis.com. Terima kasih pakpis for the info..so benda bestkan, kena la share. Duit uollss , ade sesapa cakap tak best..?


Universiti Sains Malaysia (semua cawangan) akan terima duit pada 10hb 9 2011. Awal masuk duitnya, awal habis la alamatnya. Kena berjimat ni.




Mau info lebih jelas dan boleh dipercayai, korang terjah la laman web PTPTN -Anjung. Then semak kat pengumuman-pengumuman penting kat situ.


Bye !

p/s: layan lagu lama.. duit, duit dimana kau duit..



thank you sudi baca.. Have a nice day ! :)

2 comments:

-PuTeRa KeGeLaPaN- said...

bagus la.. alert pasal duit ptptn.
syabas

n a b i l a w a h a b said...

@ -PuTeRa KeGeLaPaN- : hahah.. bab duit mmg wajib alert.. hahah