Sunday, September 4, 2011

Lee Min Ho (Boys Over Flower) hensem hasil plastik surgery ?

Assalamualaikum~

Hye korang ! layan Boys Over Flower..? Kalau korang layan korang mesti kenal sorang pelakon Korea ni. Lee Min Ho. Alaa  yang pegang watak anak orang kaya giles yang nama dia Gu Jun Pyo tu. Hero drama Boys over Flower, yang encem tak hengat tu. 











Kalau korang cakap tak ensem, bek korang pergi cek mata sekarang. Maybe ada something wrong somewhere kat mata korang tu. hakhakhak. Owh lupe, citarasa tak sama kan. Tula la.. pada aku Ady Putra lagi encem kot. haha.. (tetiba)


Korang mesti pernah dengar yang selebriti Korea ni sangat suka buat plastik surgery. Sebenarnya kebanyakkan retis Korea cantik dan hensem sebab telah melakukan plastik surgery. Tak semua ok, tapi kebanyakkan. Ce korang tengok muka diorang, tak rasa macam sepesen je ke..? Semua nak cute. Kalau artis group tu, susah betul nak bezakan antara satu sama lain. Sebabnya muka diorang lebih kurang je.


So Lee Min Ho ni tak terkecuali. Heboh kata dia ni pun melakukan plastik surgery. Lagi-lagi bila gambar dia kat hospital plastik surgery bersama kakitangan hospital tersebut tersebar. Antara buktinya



 Ce cari perbezaan, katanya area mata dan hidung.

hidungnya jelas berbeza.

 Yang ni, diorang dakwa gambar Lee Min Ho masa kecik-kecik, ye atau idak tak tau la.. yang penting lain bebenor ropenya..

gambar-gambar masa sekolah

before fofuler kot.

Korang nilai la sendiri. Kadang-kadang rupa boleh berubah mengikut peredaran masa kan. Korang pun mesti pernah dengar orang cakap "kecik-kecik dulu tak berapa lawa, dah besar lawa betul.." kan..? pada aku Lee Min Ho ni dah cukup hensem pun walaupun tanpa plastik surgery. Allah kan menciptakan manusia sebaik-baik ciptaan. 


Bye !

p/s: gambar semua dari google..



thank you sudi baca.. Have a nice day ! :)

11 comments:

NaUrAh♥ShAzWaN said...

betol ! hensem lage ady putra hehe ((:

n a b i l a w a h a b said...

@ NaUrAh♥ShAzWaN : kan.. ensemnya ady putra.. heheh :D

ILA SYAMILA ♥♥ said...

alohh x ori rupenye huk3. cari melayu je laaa mcm ni.

n a b i l a w a h a b said...

@ ILA SYAMILA ♥♥ : btol ! melayu g encem kot.. hahah..

Sofea Lang said...

dorg ni kan 99% surgery..
melayu lg hensem...! =P

nadya said...

xbt plastik surgery pon kita tgk hensem je pic dia zaman sek..haha..

alia zarfullah said...

ok! memang hensem lepas buat transform tu :)

n a b i l a w a h a b said...

@ Sofea Lang : hahahh..btol ! melayu jugak yg x plastik.. :)

n a b i l a w a h a b said...

@ nadya : mmg dh ensem pn dier ni.. biase la manusia, mne pnh puas..

n a b i l a w a h a b said...

@ alia zarfullah : hehhe.. ensem skit je.. x byk brubah pn..

Anonymous said...

My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
I have alωays disliked thе idea because οf the expеnsеs.

Βut he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on νarious
websites for about a year аnd am anхious about sωitching to
anοther platform. I have heard fantastic things
about blogengine.nеt. Iѕ therе a way I can trаnsfer all my wordpresѕ poѕts into іt?

Any kіnd of help would be really aрpreciated!



Also visit my weblog - howtobuildaboat.blogspot.com