Sunday, July 11, 2010

ORENTASI

Akhirnya tamat juga minggu orentasi USM ni.. Rasa macam baru je jejak kaki kat sini.. cepat betul masa berlalu.. Esok dah start kelas.. Macam2 perasaan ada.. malas,excited,berdebar,semangat.. huhuhuhu.. hope perasaan tu normal.. daftar modul dh settle.. kat sini semua kena buat sendiri.. kalau kat Poli dulu semua dh ready.. tinggal pergi kelas je.. tp kt sini tak.. semua sendiri.. memang agak memeningkan kepala.. lagi2 orang macam aku ni memang sentiasa mengharapkan semua benda dah terbentang depan mata.. hurmmmm.. life kat sini so far ok.. tu pon maybe sebab ada bff aku kat sini.. (echa & nik).. ktorang memang dah kenal lama.. Masa kat poli lagi.. keadaan lebih baik lagi bila nik la roommate aku.. huhuhuhu... dulu 3 tahun 1 rumah.. sekarang roommate plak.. memang kebetulan yang sangat best.. syukur alhamdullilah... huhuhu..


Minggu orentasi berjalan lancar... ada bestnya, ada tak bestnya juga.. tapi jujur banyak yang best.. thanks to Pembimbing Pelajar Siswa Lestari (PPSL) Desasisawa Bakti Permai yang banyak membantu.. Korang memang best & sporting.. Tak lupa juga pada warga Desasiswa Bakti Permai (chak aaa~~ chak aaa~~) & kepada budak2 art...


Antara picture time Walkrobik Kampus

Student lelaki desasiswa Bakti Permai


Student perempuan Desasiswa Bakti Permai


Kain rentang Desasiswa Bakti Permai (SATU MALAYSIA)


Kain rentang cheers Bakti Permai (CHAK AAA.. CHAK AAA...)



Kain rentang Desasiswa Bakti Permai


*** Semua kain rentang ni di reka oleh semua new students art Desasiswa Bakti Permai (aku antara student art tu.. cehhhh~~~)

Kami diberi masa 2 jam untuk menyaipkan ke3-3 kain rentang ni (sebab tu nampak simple.. tp..ok what..)Tugas kami bagi2..Kami start buat kain rentang ni pada pukul 1am dan siap dalam pukul 3am.. pastu kami kena berkumpul pukul 7.50 pagi esoknya.. fuhhh~~~ tapi best.. budak art memang sporting~~~


Maskot BAKTI PERMAI.. (yang buaya tu hokeh..)


Kami memang bersemangat...


Huuuuuu~~~~


When i say BAKTI u say Permai.. BAKTI PERMAI..!!
Chak Aaa~~ Chak Aaa~~


Yeaahhhhh~~

ni picture last aktiviti desa.. ada satu picture jer..


Group Kangkung (best group ever.. ni time aktiviti last bersama desasiswa)
Lenggang lenggang kangkung~~ Prapp..Prapp

****Ni la antara aktiviti best.. yang len macam biasa dengar taklimat... huhuhuhu

1 comment:

A.A said...

nabila.....seronok nye sye tgk awk....
baik2 kat sna ye....