Sunday, December 23, 2012

Kopi lawan Coklat

Assalamualaikum~


Most of my friend boleh dikatakan hantu kopi. Everytime kalau lepak mesti order kopi/nescafe or Neslo yang majority tau ada unsur-unsur pahit kopi. Hairan tak terkata bila mereka minum dan cakap "aaahh bestnya" dengan muka penuh nikmat.. Sebab curious nak tau so rasalah sikit apa yang nikmat sangat, and the result is pahit habag hang!.. Pelik dengan deria rasa diorang.. Ke deria rasa aku yang part pahit ni terover power? ok confused..

google

Aku bukan type yang manja-manja pahit sikit takle telan ok, tapi seriously lagi curious dengan mereka yang order

" coffee no sugar pleasee.." 

huhhh? okkkk....

Aku prefer air coklat lagi kot.. Air coklat?? i mean milo, cadbury, cocomalt, vico, etc.. ok, tak urban sangat.. hahaha.. What to do.. deria rasa iolss prefer benda manis-manis je. ngaaa~

But seriously addict kat coffee pun tak elok jugak kan, so kawan-kawan minumla milo, anda akan jadi sihat dan kuat! haha


Bye!

Which one do you prefer, coffee or chocolate?


p/s: lepak mamak order air sirap..hekhekhek ^..^



thank you sudi baca.. Have a nice day ! :)

1 comment:

Shakirah Rosli said...

chocolate---> vico ! ^^
neslo pun suka jugak. sedap Alhamdulillah :D