Friday, December 30, 2011

Mana ada benda free dalam dunia ni yee dak...

Assalamualaikum ~


Aku rasa ramai kot yang sudah tau perkhidmatan chatbox popular iaitu shoutmix akan mengenakan bayaran penggunaan bermula pada 1 Januari 2012. No longer free mey.. Nak guna kena bayar dah. INFO KAT SINI  So aku dengan pantas dan tuntasnya telah mendelete shoutmix aku .. heheh. Bukan ape, aku ni jenis manusia yang tak suka membazir dengan benda-benda yang tak sepatutnya ni. o..O ahakz !



Aku rasa 98% pengguna shoutmix pun fikir 2,3,4 kali kalau nak pakai perkhidmatan chatbox shoutmix lagi kan. Buat apa kita nak pakai sesuatu yang berbayar kalau perkhidmatan free lain ada disediakan. So buat pilihan bijak. heee ~


Tapi kalau korang berkemampuan dan berkesanggupan untuk membayar perkhidmatan chatbox ni, aku rasa takda masalah la kot. Dan lagi satu, shoutmix pun mesti upgrade baik punya perkhidmatannya, sebab tu kena bayar. (agaknye) :)


Bye !


p/s: Orang suggest gunalah cbox plak.. urmmm.. 





thank you sudi baca.. Have a nice day ! :)

3 comments:

Syairah Suhaimi said...

yup.. tak de yg free dlm dunia nih.. toilet pun kena bayo 30 posen

Sora No hikari said...

ciss..masa bende tu free,aku tak sempat pakai punn..!

Sora No hikari said...

ciss..masa bende tu free,aku tak sempat pakai punn..!