Sunday, June 27, 2010

last day at thistle... :((

Hari ni dengan segala rasminya aku last day kat thistle.. sedih.. :((.. Mau tak sedih, dah 10 bulan aku kat hotel 5 star tu... macam2 benda aku belajar, macam2 orang aku jumpa kat situ.. dari orang yang tersangat la baik sampailah syaitan yang bertopengkan manusia.. (heee.. acah je..) terima kasih kepada family thistle yang banyak membantu dari segala segi.. esp for all hskp team...mmg sangat2 membantu aku.. team yang sangat2 happening, sporting..korang tersangat best.. sayang korang sangat2~~~ tak lupa juga knock2 team yang memang selalu hangin ngan aku sebab selalu nyusahkan diorang.. yela.. asyik2 kne tranferkan call aku.. ekekee.. (sorry beb.. ni semua En Shamsol la punya pasal.. sape sruh potong line dept kitorang..heeee... sory boss~~) Human Resource team... thanks kak Lina, kak Atun & Nan yang banyak bersabar dengan segala kelewatan menghantar segala form yang berkaitan.. Front Office team.. kak Nana, Ekin, Ms Nurul, Wati... thnks sebab kesabaran korang... Purchasing team yang juga sangat bersabar dengan aku yang selalu sangat nak buat 'urgent request'... kepada chef2 yang slalu masak sedap2 untuk lunch kitorang.. Kepada semualah..
sorry sangat2 kalau aku ada terkasar, termaki, terjerit, terkutuk, terlawan, terngumpat, termarah, terangin, tersombong, ternganjeng dan macam2
ter lagi la... sorry sangat2.. aku pun manusia biasa yang banyak kelemahan.. :))

I WILL ALWAYS
MISS YOU ALL
... harap korang pun tak lupa kat aku...





3 comments:

echa cantek said...

beelaaaaaaaaaaa..y look so kuwus??????owhhhhh...malu la den nak jumpe ko cam nih..aku makin debab..uhuhu~

imnabila said...

aku pon suke pic ni... n plik gk.. aku kurus..!! mcm x cye... ekekekek...

A.A said...

kamu mmg kurus la nabila....